Beneficii

1. Rezistenţă la grindină

Schimbările climatice extreme pot aduce ploi cu grindină care afectează acoperișul Sistemul GERARD pentru acoperiș este rezistent la pagubele produse de grindină, de până la 30 mm. Chiar și o piatră cu dimensiunile de 90 mm nu poate găuri acoperișul GERARD, astfel, siguranța noastră la condițiile meteo nefavorabile rămâne intactă.

2. Rezistenţă la zgomot

Acoperișul GERARD este excelent în comparație cu alte produse pentru acoperiș din oțel. Impactul redus la zgomot este rezultatul finisajului de piatră texturată și sistemului de prindere, care reduce transmiterea sunetului.

3. Rezistenţă la incendiu

Sistemul de acoperiș GERARD este rezistent la incendiu datorită substratului de oțel neinflamabil și a stratului de suprafață care împiedică chiar și răspândirea flăcărilor. Având țiglele bine fixate în opt puncte, există o mai mică probabilitate ca acoperișul să se prăbușească și nu va permite scânteilor să pătrundă în locuință.

4. Rezistenţă la gheață și zăpadă

Stratul de piatră este încorporat în fiecare profil GERARD. Textura sa dură nu va permite zăpezii să alunece, ci va ține zăpada pe loc până când aceasta se topește natural și fără pericol. GERARD poate rezista unei sarcini de zăpadă și stratul de protecție nu va fi afectat când este expus la gheață și îngheț!

5. Rezistenţă la vânt şi furtună

Un uragan de 160 km/h se poate abate asupra dvs., dar acoperișurile GERARD, rezistente la condițiile meteo extreme, pot face față chiar și acestuia! Sistemul de fixare unic, orizontal al GERARD - fixăm panoul orizontal în 8 puncte diferite prin cuie de scândurile acoperișului, astfel că efortul de forfecare produs de vânt este practic eliminat.

6. Greutate redusă şi rezistenţă la cutremur

Fiind de 10 ori mai ușor decât țiglele din beton sau ceramică, țiglele rezistente la condiții meteorologice extreme pot să facă față chiar și unor cutremure mici. Există situații documentate în care în timpul unui cutremur, case care aveau acoperișuri grele s-au prabușit, pe cînd casele de pe aceeași stradă acoperite cu GERARD au rămas intacte sau au suferit avarii minime. Pereții slăbiți pot susține un acoperiș cu greutate redusă, iar țiglele prinse fac un acoperiș puternic.

Produse Gerard

1. Classic

GERARD Classic – tigle metalice din oțel cu protecție de aluzinc, rezistente la coroziune si acoperite cu piatră naturală.

Lungimea țiglei – 1320 mm

Lungimea învelitorii – 1265 mm

Lățimea învelitorii – 369 mm

Țigle/m2 – 2.14

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă –  3.05 kg

 

 

2. Diamant

GERARD Diamant – inspirat de unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale cunoscute omului.  Acoperișul GERARD DIAMANT nu doar că va rezista, dar vă va proteja pe dvs. și generațiile viitoare, iar acoperirea sa suplimentară de 10% per țiglă vă va aduce și economii, reducând timpul și costurile de instalare.  

Lungimea țiglei – 1335 mm

Lungimea învelitorii – 1270 mm

Lățimea învelitorii – 398 mm

Țigle/m2 – 1.98

Înclinație minimă – 14o (25%)

Greutate netă/țiglă –  3.03 kg

3. Heritage

Tehnologie extrem de rezistentă la intemperii, stil tradițional cu un aport de elemente noi, aceasta este Heritage! Acest acoperiș puternic, cu greutate redusă, aduce un element estetic clasic, de care orice casă poate fi mândră. Profilul, tăiat în zigzag, este tipic țiglelor de teracotă tradițională văzute în regiunea mediteraneeană.

Lungimea țiglei – 1320 mm

Lungimea învelitorii – 1250 mm

Lățimea învelitorii – 367 mm

Țigle/m2 – 2.18

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă – 3.01 kg

4. Milano

Uragan? Zăpada sau grindină? Chiar și în condiții extreme de vreme, nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu Gerard Milano! Casa dvs. va fi bine protejată datorită sistemului de prindere unic al țiglelor cu greutate redusă GERARD. Aspectul mediteranean splendid care nu permite zăpezii să se acumuleze reprezintă un bonus suplimentar. Alegerea perfectă pentru acoperișurile în pantă!

Lungimea țiglei – 1335 mm

Lungimea învelitorii – 1215 mm

Lățimea învelitorii – 369 mm

Țigle/m2 – 2.23

Înclinație minimă – 12o (21%)

Greutate netă/țiglă – 3.02 kg

5. Shake

De zece ori mai ușor decât betonul sau țiglele din ceramică, profilul nostru Shake reprezintă o interpretare modernă a materialului de acoperiș clasic din șindrile de lemn. Pentru durabilitate, folosim țigle rezistente la coroziune din oțel acoperit cu un strat protector de aluminiu-zinc și pentru rezistența la condițiile meteorologice extreme, folosim sistemul de prindere unic GERARD. 

Lungimea țiglei – 1310 mm

Lungimea învelitorii – 1250 mm

Lățimea învelitorii – 371 mm

Țigle/m2 – 2.16

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 3.13 kg

6. Shingle

Acum 100 de ani șindrila era cel mai răspândit material pentru acoperișuri. GERARD a recreat acest material popular, păstrând beneficiile originale și adăugându-i o nouă valoare. Considerată șindrila secolului al 21-lea, Shingle este ușoară, dar puternică și atractivă; are un finisaj distinctiv texturat, ondulat vertical, care conferă acoperișului soliditate și caracter.

Lungimea țiglei – 1320 mm

Lungimea învelitorii – 1260 mm

Lățimea învelitorii – 369 mm

Țigle/m2 – 2.15

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 3.11 kg

7. Alpine

Inspirat de plăcile din piatră naturală, GERARD Alpine este tipic pentru acoperișurile din Alpi. Acesta combină aspectul natural cu rezistența mecanică și durabilitatea țiglelor metalice GERARD. Garantat 50 de ani!

Lungimea țiglei – 1335 mm

Lungimea învelitorii – 1250 mm

Lățimea învelitorii – 368 mm

Țigle/m2 – 2.18

Înclinație minimă – 15° (27%)

Greutate netă/țiglă – 2.9 kg

Proiecte de referinta

Solicită oferta
close slider    DANU